Muziek


groningen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Muziek
Ad Hok
De groninger muziekgroep ad hok beheerst een veelzijdig repertoire zoals: zigeunermuziek, jiddisch, nederlandstalig, dansmuziek, zeemansliederen, klassiek en pop. het is de muziekgroep ter opluistering van feesten, recepties, diners en (koffie)concerten.
http://www.adhok.nl/

André Kuik
André Kuik
http://www.andrekuik.nl/

Yesz! (overal inzetbaar)
Yesz! bruiloftband groningen bruiloft bands coverband feestband bruiloftband muziek bruiloft coverband personeelsfeest bedrijfsfeest bruiloft trouwerij feest
http://home.kpn.nl/super-sax

Tammo Tamminga
Tammo Tamminga
http://www.tammotamminga.nl/

Darkened Empire (Groningse metalband)
Darkened Empire (Groningse metalband)
http://www.darkenedempire.com/

Mark & Tjark
Mark & Tjark
http://www.markentjark.nl/

Anneke Ekhart
Anneke Ekhart (1955) studeerde in 1998 af aan Academie Minerva in Groningen. Kenmerkend voor haar manier van werken is de toepassing van acrylverf en schuurpapier. Anneke laat daarbij, zonder dat ze een beeld heeft van de voorstelling die dit gaat opleveren, lijnen van acrylverf lopen op schuurpapier. Wanneer dit droog is, knipt ze in het lijnenspel en vult dit op met kleuren. Deze kleuren contrasteren met de lijnen en geven het werk, samen met de structuur ervan, een prachtige huid. De ontstane vormen en figuren roepen voor iedereen andere associaties op. De beschouwer kan zijn fantasie laten gaan en zelf bepalen wat hij ziet. De ontwerpen met schuurpapier worden, met dezelfde krachtige acryllijnen, als blow-up uitgewerkt op linnen. Dit levert een expressief en spontaan beeld op.

Deze zien we terug op haar vogelhuisjes en op haar driehoekige houten panelen. Ook zien we deze figuren regelmatig terugkeren op haar doeken. Ze werkt met zink, dat door de inwerking van de elementen is verweerd. Zo laat het een eigen geschiedenis zien. Door toevoeging van figuren op schuurpapier ontstaat een beeld dat verleden met heden contrasteert en verbindt.Anneke werkt steeds meer met volle, vrolijke kleuren. Anneke kan voor kleine groepen kinderen workshops verzorgen in haar atelier, bij een verjaardag of een andere gelegenheid. (max. circa 8 kinderen) Ze kan eveneens een workshop verzorgen voor groepen medewerkers, verenigingen, etc. Dit gebeurt altijd op een door u te kiezen locatie. In overleg is de invulling van deze workshops af te stemmen op uw wensen. Anneke werkt ook voor de Stichting Kunstwens. Deze stichting stelt kinderen die ernstig ziek zijn in de gelegenheid om samen met een professioneel kunstenaar een kunstwerk te maken.
http://www.anneke-ekhart.nl/

De DenMar RadioShow
De denmar drive-in-show - voor de beste en spectaculairste drive-in-shows! onder andere inzetbaar op schoolfeesten, bruiloften, verenigingsavonden, bedrijfsfeesten, als discoshow en nog veel meer!
http://www.denmarradioshow.nl/

Pianoles in hartje Groningen
Pianoles in hartje martinistad groningen
http://www.pianoles-groningen.nl/

Saskia rozeveld violiste
Saskia rozeveld, klassieke muziek, viool, muziekles, vioollesssen, duo, diskografie
http://www.saskiarozeveld.nl/

Partyband No Problem
Feestband bruiloft, florinda piticchio, feestband boeken, bruiloft, receptie muziek, groningen,band voor trouwfeest
http://www.noproblemmusic.nl/

Jikke Jager
Jikke Jager
http://www.jikkejager.nl/

Duo Totaal
Duo Totaal
http://www.duo-totaal.nl/

Fanfare Ons Ideaal
Hafabra:informatie over het korps
http://www.onsideaal.hafabra.nl/

Sprakeloos, viool & piano
Een greep uit de mogelijkheden, als viooldocente is zij actief in de drie noordelijke provincies, zij geeft prive-lessen en is daarnaast verbonden aan het ico, conservatorium groningen, alle dingen zijn onuitsprekelijk vermoeiend, muziekgroep ad hok, als dirigent en pianist is karel bitter verbonden aan diverse koren, nothing rhymed, tea for two, la cumparsita, sous le ciel de paris, the irish washerwoman, aan de amsterdamse grachten,
http://www.sprakeloos.eu/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 15 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy